Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Mayıs 2017 - 10:29 Yorum: 0

Uluslararası STK Temsilcileri UMED’de bir araya geldi

UMED Genel Başkanı Aslan Değirmenci, 25 ülkeden gelen 24 yurtdışı STK temsilcisini, UMED Genel Merkezinde ağırladı.

Uluslararası STK Temsilcileri UMED’de bir araya geldi

UMED Genel Başkanı Aslan Değirmenci, 25 ülkeden gelen 24 yurtdışı STK temsilcisini, UMED Genel Merkezinde ağırladı. Program, tanışma faslının ardından, eğitimlerle sürdü. İlk olarak Aslan Değirmenci, yurtdışı temsilcilerine UMED ve "Türkiye'de Medya Faaliyetleri" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın Sosyal Medya eğitimi verdiği programda, Gazeteci İsmail Uğur da "STK'lar ve Medya İlişkisi" konusuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Genel Başkanı Aslan Değirmenci, UMED Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 25 ülkeden gelen 24 yurtdışı STK temsilcisini, UMED Genel Merkezinde ağırladı. Farklı ülkelerden gelen katılımcılara eğitimlerin verildiği programda konuşan Değirmenci, "Medya alanına yönelik çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bizler medya alanını tek bir ülkeyle sınırlı tutmuyor, her alanı her coğrafyayı benimseyerek çalışıyoruz. Bizim için renklerin, dillerin ve kıtaların önemi yoktur. Biz, emperyalizm tarafından çizilen sınırları, sanal sınırlar olarak görüyoruz. Bu sanal sınırları da, gönül köprüleriyle aşmaya çalışıyoruz. Bugün burada sizlerle birarada olmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Program Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın Sosyal Medya eğitimi dersiyle sürdü.

Daha sonra ise Gazeteci İsmail Uğur, "STK'lar ve Medya İlişkisi" konulu ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Uluslararası STK Temsilcileri UMED’de bir araya geldi

Uluslararası STK Temsilcileri UMED’de bir araya geldi

Uluslararası STK Temsilcileri UMED’de bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber