Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Nisan 2014 - 17:23 Yorum: 0

Umarım gülen taraf biz oluruz

Yeni Malatyaspor'un genel kaptanı Çetin Aydoğan, "Tarsus İdman Yurdu maçı sonunda umarım gülen taraf biz oluruz" dedi.

Umarım gülen taraf biz oluruz

MALATYA - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genel kaptanı Çetin Aydoğan, "Tarsus İdman Yurdu maçı sonunda umarım gülen taraf biz oluruz" dedi.

Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde, Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında yaptığı idmanla sürdüren Yeni Malatyaspor'da, genel kaptan Aydoğan, antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cafer Aydın'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından iyi bir seri yakaladıklarını ve bu dönemde oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını belirten Aydoğan, teknik heyete ve futbolculara başarılı sonuçlardan dolayı teşekkür ederek, "En azından play-off'u cebimize koyduk diyebileceğimiz bir durumdayız. Hem sporcularımız hem teknik heyetimiz, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak yürekte" diye konuştu.

Rakipleri Tarsus İdman Yurdu'nun düşme hattında olduğunu hatırlatan Aydoğan, "Deplasmanda oynamamız nedeniyle bir dezavantajımız bulunuyor ama sporcu arkadaşlarımızın o tecrübesi var. Tarsus İdman Yurdu maçı sonunda umarım gülen taraf biz oluruz" dedi.

Taraftarlardan takımı Tarsus deplasmanında yalnız bırakmamalarını isteyen Aydoğan, "Umarım gelirler, bugüne kadar olduğu gibi takıma sahip çıkarlar. İnşallah biz de onları mutlu ederiz. Oradan hep birlikte, güle oynaya Malatya'ya geliriz" ifadesini kullandı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber