Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Kasım 2014 - 20:28 Yorum: 0

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası

Şampiyonda Türkiye'yi yurt dışında temsil edecek milli sporcular seçildi

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası

SAMSUN (AA) - Samsun'da düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda, Türkiye'yi yurt dışında temsil edecek milli sporcular seçildi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 52 ilden bin 200 sporcunun katılımıyla yapılan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın ardından milli sporcu seçmeleri yapıldı. Sporcular seçmelerde milli takımda yer alabilmek için kıyasıya yarıştı.

Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı kategorilerinde 15 kadın, 19 erkek toplam 34 milli sporcunun seçildiği elemelerde, dereceye girenler kampa katılacak.

Kamp sonrası milli sporcuların 6-8 Şubat 2015'te arasında İsviçre'de düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyona'sında Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber