Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Eylül 2020 - 21:48 Yorum: 0

Ümit Özat: “Eksiklerimizi göreceğiz”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-1 berabere kaldıkları Boluspor maçı sonrası, "Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi...

Ümit Özat: “Eksiklerimizi göreceğiz”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-1 berabere kaldıkları Boluspor maçı sonrası, "Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız" dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 2. haftasında evinde Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "İlk yarı 7-1 ya da 7-0 içeri girebileceğimiz bir maçtı. Adana Demirspor çok iyi bir oyun sergiledi. Dünya geneli güzel statlar yapıyorsun ama "VAR" sistemini koymuyorsun. Hakem izlesin bakayım içi rahat edecek mi o penaltı sonrası. Neden haksız kazanılan puanlarla bir başkasının canı yansın. Eksiklerimizi göreceğiz. Bazen kaybederken de eksiklerimizi göreceğiz. Her maçı 3-0, 5-0 kazanalım diye bir algı var. Öyle olmuyor bu işler. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına bakacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber