Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 24 Şubat 2021 - 16:08 Yorum: 0

Ümit Şengül: "Altay ile galibiyet serimize devam edeceğiz"

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Adanaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Durmak yok, gevşemek yok. Pazar günü Altay ile oynayacağız....

Ümit Şengül: 'Altay ile galibiyet serimize devam edeceğiz'

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Adanaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Durmak yok, gevşemek yok. Pazar günü Altay ile oynayacağız. Altay ile galibiyet serimize devam edeceğiz. Bu takım her şeyi hak ediyor" dedi.

Giresunspor, TFF 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 4-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Bugün zor deplasmanlarımızdan birini oynadık. Rakibi maçın öncesinde çok iyi analiz edip oynayacağımız strateji belirledik. Maçın başından bu yana oyun hükmeden taraf bizdik. 16 maçtır kaybetmiyoruz. Mücadelemizde kazanma odaklıyız. 3-4 tane daha maç kazanırsak Süper Lig hedefine biraz daha yaklaşacağız. Durmak yok, gevşemek yok. Pazar günü Altay ile oynayacağız. Altay ile galibiyet serimize devam edeceğiz. Bu takım her şeyi hak ediyor. Oyuncularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber