Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:58 Yorum: 0

UMKE 15’inci Bölge Toplantısı

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) 15'inci Bölge Toplantısı, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik ekiplerinin katılımıyla İnönü Pınarbaşı...

UMKE 15’inci Bölge Toplantısı

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) 15'inci Bölge Toplantısı, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik ekiplerinin katılımıyla İnönü Pınarbaşı Havuzları Piknik Alanı'na kurulan UMKE Kampı'nda gerçekleştirildi.

Hafta sonunu İnönü'de geçiren UMKE ve beraberindeki Dorlion Arama ve Kurtarma Derneği (DAK), Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri, gece ve gündüz ayrı olmak üzere suda, karada arama kurtarma tatbikatları gerçekleştirdi. İnönü Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Caner Aldıkaçtı ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, pazar kahvaltılarını ekiplerle birlikte yaparak, ilçenin elverişli tatbikat koşullarında gerçekleştirilen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

UMKE 15’inci Bölge Toplantısı

UMKE 15’inci Bölge Toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber