Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2017 - 14:35 Yorum: 0

Ümmet Akın; “Ramazan ayını heyecan ve sevinç içinde bekliyoruz”

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesaj ile "11 ayın sultanı hayır ve bereket kapısı mübarek...

Ümmet Akın; “Ramazan ayını heyecan ve sevinç içinde bekliyoruz”

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle yayınladığı mesaj ile "11 ayın sultanı hayır ve bereket kapısı mübarek Ramazan ayını sevinç ve heyecan içinde bekliyoruz" dedi.

Akın mesajında, "2 gün sonra ilk sahur heyecanını yaşayacağız ve bir ay boyunca sahurda huzur bulacak, gün boyu manevi haz duyacak, arkasından da iftar sofralarında verilen nimetlere kavuşacağız. Mübarek Ramazan ayının aziz milletimiz ve Germencik'li hemşerilerime güzellik, gerçek anlamıyla barış ve kardeşlik vahası olmasını içtenlikle diliyorum. İnşallah sabır ve hoşgörü herkesi kuşatır, dayanışma ve yardımlaşma iradesi herkesi aynı idealde buluşturur. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine bu yıl içinde İftar sofralarında hemşerilerimiz ile bir arada olmayı orucumuzu birlikte açmayı planlıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından iftar yemeği takvimi hazırlandı. Bu yıl Ramazan ayı içerisinde mahallelerimizde hemşerilerimiz ile inşallah bir araya geleceğiz. Ramazan ayı paylaşmaktır. 11 Ayın sultanı Ramazan ayının tüm hemşerilerimize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederken, Yüce yaradanımızın bizleri Bayrama kavuşmamızı nasip etmesini dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber