Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ocak 2018 - 14:33 Yorum: 0

Ümraniye Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda zengin bir program hazırladı.

Ümraniye Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda zengin bir program hazırladı. Birbirinden özel animasyon ve tiyatrolar Ümraniye Belediyesi kültür merkezlerinde gerçekleşecek.

Ümraniye Belediyesinin, animasyon filmleri ve çocuk tiyatrolarının yer aldığı, kültür merkezlerindeki etkinliklerine her geçen yıl ilgi artıyor. Eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle beraber binlerce öğrenci, okul sıralarının yorgunluğunuÜmraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatro etkinlikleriyle atacak.

Ümraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri, bu yarıyıl tatilinde de öğrencilerin odak merkezi olmaya hazırlanıyor. Yarıyıl tatilini, değerlendirmek isteyen çocuklar, etkinliklere katılarak bilgi, düşünce ve hayal dünyasını geliştirirken, büyüklerin de çocukların eğlencelerine ortak olmaları bekleniyor. 5-12 yaş grubu çocuklar, 22 Ocak- 2 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliklere katılabilecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber