Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Ümraniye’de maganda kurşunuyla ölen çocuğun anne ve amcası konuştu

Ümraniye'de maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Zinar Duramaz'ın acılı annesi Seniha Duramaz, olay anını anlattı.

Ümraniye’de maganda kurşunuyla ölen çocuğun anne ve amcası konuştu

Ümraniye'de maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Zinar Duramaz'ın acılı annesi Seniha Duramaz, olay anını anlattı. Anne Duramaz, "Oğlum son kez baba deyip yere düşmüş. Benim ciğerimi yaktılar, bunu yapanın da ciğeri yansın" dedi.

Ümraniye Ihlamurkuyu'da dün akşam saatlerinde kafasına maganda kurşunu isabet eden Zinar Duramaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Duramaz'ın acılı annesi ve amcası basın mensuplarına konuştu. Anne Seniha Duramaz, yaptığı açıklamada, küçük çocuğun babasıyla bayram ziyaretine gittiğini söyleyerek, "Babasıyla ablasıyla ziyarete gittiler. Oğlum son defa "baba" demiş ölmüş. Kapının önünde patlatmışlar kafasına gelmiş. O kişiyi de yakalamışlar. Cezasını çeksin. Oğlum kapının önünde telefonla oynuyormuş. Bir anda yere düşmüş. O silahı sıkan hapislerde sürünsün. bizim ciğerimizi yaktı onun da ciğeri yansın" dedi.

Öte yandan, olay anında evde bulunan Zinar Duramaz'ın amcası Aydın Duramaz, "Saat 17.10'da yeğenim kapının ağzında otururken telefonla oynuyordu. Silah sesleri geldi. Üç el silah sesi geldi. Biz bahçenin dışına çıktık. "Bu saçmalık nedir" derken, yengem bağırarak çığlık attı geri döndüğümüzde çocuk yerdeydi. Ambulans çağırdık. Nereden geldiğini silah sesini polis araştırdı. Karşımızda hurdacılık yapan komşunun silah sıktığını söylediler. Daha önceden sabıkası da varmış. Havaya ateş ederken, o arada ne olmuşsa silahın namlusu aşağıya yönelmiş, ya da kaza süsü vermek için mi böyle diyorlar bilmiyorum" diye konuştu. Öte yandan, polis ekiplerinin olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber