Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2022 - 10:13 Yorum: 0

Ümraniye’de motosiklet üstünde pompalı tüfekli saldırı: 2 yaralı

Ümraniye'de motosiklet üzerinde caddeye giriş yapan 16 ve 15 yaşlarında iki genç, ellerindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Ümraniye’de motosiklet üstünde pompalı tüfekli saldırı: 2 yaralı

Ümraniye'de motosiklet üzerinde caddeye giriş yapan 16 ve 15 yaşlarında iki genç, ellerindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Olayda, 1'i polis olmak üzere 2 kişi yaralandı. Pompalı tüfekli saldırı esnasında bacağından yaralanan şahsın sekerek uzaklaşması ve vatandaşların yaşadıkları panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Ümraniye'de 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet üzerinde caddeye giriş yapan H.B. (16) ve B.M. (15) isimli iki genç yanlarında getirdikleri pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açtı. Cadde boyunca motosiklet üzerinde ateş açarak ilerleyen gençlerin kurşunlarından biri o esnada yoldan geçen özel harekat polis memuru M.B.'nin omzuna ve yolun karşısına geçmeye çalışan bir başka vatandaşın bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayda omuzuna 7 saçma isabet etmesi sonrası yaralanan polis memuru ve bacağından yaralanan vatandaş Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan pompalı saldırıda bacağından vurularak yaralanan şahsın kaçışı ve vatandaşların yaşadığı panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

"İlk defa böyle bir olay görüyorum"

Olaya ilişkin konuşan çevre esnaflarından Vedat Aksu, "2 genç motosiklet üzerinde geldiler. Ne olduğunu anlamadık. Bir anda motor üzerinden sağa sola pompalı tüfekle rastgele ateş açmaya başladılar. 4-5 el sıktılar. Polis memuru yaralandı. Bir tanesi de bana denk geldi. Sonrasında polis ekipleri geldi. Olaya müdahale ettiler. 15 yıldır burada esnafım ilk defa böyle bir olay görüyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber