Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Yerel 13 Kasım 2019 - 15:08 Yorum: 0

Ümraniye’nin ilk kaykay parkı açıldı

Ümraniye'nin ilk kay kay parkı, düzenlenen programla Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Ümraniye’nin ilk kaykay parkı açıldı

Ümraniye'nin ilk kay kay parkı, düzenlenen programla Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından hizmete açıldı. Kaykay parkının açılışını yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Dudullu'da yapılması planlanan uluslararası standarttaki ikinci bir kay kay parkının müjdesini verdi.

Ümraniye'nin Tantavi Mahallesi'nde yapılan ilk kay kay parkının açılışı, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından yapıldı. Açılış nedeniyle düzenlenen programda konuşan Başkan Yıldırım, Ümraniyelilere uluslararası standartta ikinci bir kay kay parkı yapılacağının müjdesini verdi. İlk kay kay parkının yapılış hikayesini anlatan Yıldırım, "Seçim zamanında gezerken yanıma bir genç geldi. Her yerde kay kay parkı var, bir tek bizde yok dedi. Bende yapalım o zaman dedim. Hangi mahallede oturuyorsun diye sordum Tantavi Mahallesi dedi. Bu yüzden ilk kay kay parkımızı Tantavi mahallesinde hizmete açtık" şeklinde konuştu.

Dudullu tarafında yapılması planlanan ikinci bir kay kay parkının müjdesini veren Yıldırım, "Tabi ki bununla da bitmeyecek. Şimdi Dudullu tarafında, 3 bin ya da 5 bin metre kare bir alana, Uluslararası standartta ve İstanbul'un en büyük kay kay parkını Ümraniye'mize kazandıracağız" dedi. "Ümraniye Sporun Merkezi Olacak" Göreve geldikten sonra Ümraniye'ye çok amaçlı millet bahçesi ve yine çok amaçlı kapalı yüzme havuzlu spor merkezi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Yıldırım, "Bundan sonrada 3 mahallemizde daha kapalı yüzme havuzlu spor merkezlerimizi spor bakanlığımız ile birlikte Ümraniye'mize kazandıracağız. Ayrıca amatör kulüplerimizin her dalına destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında 5 mahallede hanımlara fitness salonu açtık. Yeter mi yetmez tabii. Şimdi hanımlara her mahallede spor yapabilecekleri 50 ya da 60 fitness salonu daha yapacağız. Bitmedi. Hizmetlerimiz sporun her dalında devam edecek. Mesela her mahallede gençlerimizin çocuklarımızın faydalanabileceği ve spor yapabileceği alanlar kazandırmaya devam edeceğiz. Her mahallede en az 2 basketbol sahası alanı ve Ümraniye'mizde toplamda 110 basketbol potaları olan basket sahalarını hizmete sokacağız. Ümraniye bu projelerimiz ile sporun merkezi haline gelecektir diye konuştu.

Kay kay parkının Ümraniyelilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Yıldırım, konuşmasının ardından parkın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Action Time ekibinin adrenalin dolu gösterisi damga vurdu. Programa katılan vatandaşlar gösteriyi nefeslerini tutarak izledi.

Ümraniye’nin ilk kaykay parkı açıldı

Ümraniye’nin ilk kaykay parkı açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber