Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Ekim 2016 - 15:45 Yorum: 0

’Umudun Kıyısında’ filmi Sivrihisar’da çekilecek

Yönetmenliğini Haydar Işık'ın yapacağı ve 11 Ekim 2016 tarihinde İstanbul'da çekimlerine başlanacak olan "Umudun Kıyısında" filminin Eskişehir çekimleri...

’Umudun Kıyısında’ filmi Sivrihisar’da çekilecek

Yönetmenliğini Haydar Işık'ın yapacağı ve 11 Ekim 2016 tarihinde İstanbul'da çekimlerine başlanacak olan "Umudun Kıyısında" filminin Eskişehir çekimleri 15 Eylül 2016'da başlayacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'tan sonra Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'yü de ziyaret eden ünlü sinema yönetmeni Haydar Işık, Sivrihisar ilçesinin tarihi dokusunu gördükten sonra filmin büyük bir bölümünü burada çekmeye karar verdiğini ifade etti. Başkan Yüzügüllü'yü ziyaretinde Sivrihisar ilçesinin tarihi yerlerini internette gördüğünü anlatan Haydar Işık, daha sonra ilçeye gelerek tarihi yerleri bizzat gezdiğini söyledi.

Işık, 11 Ekim 2016 Salı günü İstanbul'da çekimlerine başlayıp 14 Ekim'de tamamlayarak bir bölümünü Eskişehir merkezde çektikten sonra 17 Eylül'den itibaren de "Umudun Kıyısında" filminin önemli sahnelerini Sivrihisar ilçesinde çekmek için hazırlıklara başladıklarını da kaydetti.

Filmin iki kanser hastasının hikâyesini anlattığını dile getiren Işık, "Film, Eskişehir'in ve Sivrihisar İlçesinin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Çekimleri tamamladıktan sonra film Türkiye'nin bütün illeri dâhil olmak üzere Almanya ve Azerbaycan'da gösterime girecek. Film 2017 yılının Mart ayında gösterime girecek. Büyük Galasının da, sanatçıların da katılımıyla Eskişehir'de yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber