Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

Umut Gündüz Bakımevi’nin minikleri Cumhuriyet Bayramını kutladı

Çankaya Belediyesi Umut Gündüz Bakımevi'nin minikleri, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Umut Gündüz Bakımevi’nin minikleri Cumhuriyet Bayramını kutladı

Çankaya Belediyesi Umut Gündüz Bakımevi'nin minikleri, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği kutlamada minikler kendi el izleriyle Atatürk Portresi yaptılar.

Çankaya Belediyesi Umut Gündüz Bakımevi'nin minikleri Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı. Günler önce başlayan hazırlıklarda 3-6 yaş arası çocukların tamamı, farklı performanslar sergiledi. Giydikleri Atatürk baskılı tişörtler ve taktıkları şapkalarla büyük bir uyum içinde olan minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının anlam ve önemini öğretmenlerinden dinlediler. Cumhuriyetin ilke ve inkılâpları doğrultusunda eğitim veren Çankaya Belediyesinin diğer kreşlerinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber