Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:53 Yorum: 0

Umut Treni Derneği’nden Bozüyüklü Engelliye Destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği üyesi Osman Gülpınar'a, Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından özel donanımlı...

Umut Treni Derneği’nden Bozüyüklü Engelliye Destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği üyesi Osman Gülpınar'a, Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından özel donanımlı ortopedik tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelliler Dayanışma Derneği binasında gerçekleştirilen programda konuşan Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek üyemiz Osman Gülpınar'a özel donanımlı ortopedik tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. İhtiyaçlarımızın giderilmesi noktasında bizlere destek olarak üyemizi sevindirdiler ve hayır duasını aldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Güler ise, dernek olarak Türkiye'nin belirli yerlerinde bu tarz yardımlara devam ettiklerini belirterek, "Burada da değerli kardeşimize yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun, sağlıklı ve iyi günlerde kullansın" dedi.

Programın ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, makamında ziyaret edildi. Hediye takdimi ve ziyaret programına, Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Güler, Başkan Yardımcısı Serpil Çavuşoğlu, dernek üyeleri ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber