Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Umut’un yeni anne umudu

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 7 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu felç olup hafızasını kaybeden ve Gülsüm Kabadayı tarafından bakıcı anneliği...

Umut’un yeni anne umudu

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 7 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu felç olup hafızasını kaybeden ve Gülsüm Kabadayı tarafından bakıcı anneliği üstlenilerek "Umut" ismi verilen 23 yaşındaki genç için yeni bir "anne" umudu doğdu. İrina Mehmetoğul isimli Azerbaycan kökenli kadın, oğlu olduğunu iddia ettiği Umut için Antalya'ya geldi.

Bakü'deki Azerbaycan televizyonunda yayınlanan "Seni Arıyorum" programına katılarak 7 yaşındayken Rusya'daki kamptan kaçırılan ve 16 yıldır aradığı oğlunun izini bulduğunu söyleyen İrina Mehmetoğul, Antalya'ya gelerek Umut'u evinde ziyaret etti. İrina Mehmetoğul, "3 çocuğum var. Umut'un gerçek adı Kenan Mehmetoğul, Rusya'da bir kampta 7 yıl önce kaçırıldı. Senin oğlun öldü diye beni kandırdılar ve oğlumu o günden bugüne kadar görmedim. Katıldığım televizyon programına katılan bir kadın, oğlumun kaçırılıp başka bir aileye verildiğini söyledi. İzini sürerek buralara kadar geldim. Onun gerçek oğlum olduğuna inanıyorum ama kesinleştirmek için DNA yaptıracağım" dedi.

Rusça konuşup Umut ile şakalaşan ve şarkılar söyleyen İrina Mehmetoğul, Gülsüm Kabadayı'yı "kutsal bir insan" olarak nitelendirerek, Kabadayı'ya Umut'a karşılıksız baktığı için teşekkür etti.

Umut'un 5 yıldır bakıcı anneliğini üstlenen Gülsüm Kabadayı ise, Umut'un ilk kez birine tepki verdiğini, güldüğünü ve üç çocuğu olan İrina Mehmetoğul'un büyük oğluna çok benzediğini söyledi. Gülsüm Kabadayı, DNA sonuçlarını bekleyeceklerini ve Umut'un tepkilerinin İrina Mehmetoğul konusunda kendisini de umutlandırdığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber