Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2021 - 18:53 Yorum: 0

Ünal Karaman: “Aldığımız puanın kıymetini bileceğiz”

Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, alınan puanın kendileri için önemli olduğunu...

Ünal Karaman: “Aldığımız puanın kıymetini bileceğiz”

Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, alınan puanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Aldığımız puanın kıymetini bileceğiz" dedi.

Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşan Göztepe, sahadan 1-1'lik skorla berabere ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, alınan puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi. Karaman, "Aldığımız puanın kıymetini bileceğiz. Teknik verileri üst olan güçlü bir rakibe karşı oynadık. Alanyaspor'un teknik kadrosunu tebrik ediyorum. Bu sezonun lige imzasını atan takımları bir tanesi. Futbolu sadece bozma olarak değil, futbol doğruları içerisinde teknik detaylara dikkat ederek haddini bilerek oynayan bir Göztepe'ydi. Bu duruşun bir karşılığı olmalıydı. Alınan bir puan bizim kıymetli. İnşallah önümüzdeki haftalar daha iyi sonuçlar alabileceğimiz haftalar olacak. Tekrar Alanyaspor'a başarılar diliyorum ve oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber