Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ocak 2021 - 17:03 Yorum: 0

Ünal Karaman, Göztepe’yi tribünden takip ediyor

Göztepe'nin prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Ünal Karaman, sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakayı locadan takip...

Ünal Karaman, Göztepe’yi tribünden takip ediyor

Göztepe'nin prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Ünal Karaman, sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakayı locadan takip ediyor.

Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, bir süredir teknik direktörlük görevi için görüşme halinde oldukları Ünal Karaman ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklamıştı. Sözleşme imzalanması için ufak detayların kaldığı Karaman, Göztepe'nin Süper Lig'in 20. haftasında sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçını takip etmek için Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na geldi. 54 yaşındaki teknik adam Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Göztepe Başkanvekili Talat Papatya ile birlikte maçı tribünden takip ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber