Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Uncalı'ya Antalya'nın en büyük okulu yapılıyor

Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak

Uncalı'ya Antalya'nın en büyük okulu yapılıyor

ANTALYA (AA) - Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'ne 32 derslikli Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi yapılıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğüne okul yapılmak üzere devrettiği, ailesine ait arsa üzerinde yükselen lisenin 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını bildirildi.

Lisenin inşaatını gezen İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, burada yaptığı konuşmada, Uncalı Mahallesi'ne okul yaptırmak isteyen Başkan Böcek'in bu talebini son derece olumlu karşıladıklarını ve süratle protokol işlemlerini tamamladıklarını söyledi. 

Antalya'da okul yaptırmak istediklerinde karşılaştıkları en büyük sorunun arsa temini olduğunu ifade eden Gülay, bu anlamda maddi değeri son derece yüksek olan arsasını kendilerine okul yapımı için devreden Böcek'e teşekkür etti.

- "Antalya'nın en büyük okulu"

Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesinin Antalya'nın en büyük okulu olacağını dile getiren Gülay, "32 derslikli okulumuzu 2015-2016 eğitim yılında hizmete açacağız. Başkan Muhittin Böcek'in merhum babasının da adını taşıyan okulumuz yeni eğitim yılı lise tercih formu içeresinde yer alacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber