Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Ünilig Kış Spor Oyunları

Erzurum'daki oyunlarda, alp disiplini, snowboard, curling, buz hokeyi ve buz pateni kategorilerinde 39 üniversiteden 483 sporcu mücadele ediyor

Ünilig Kış Spor Oyunları

ERZURUM (AA) - Erzurum'da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Spor Ligi (ÜNİLİG) Kış Spor Oyunları, ikinci gün müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından düzenlenen oyunlarda, alp disiplini, snowboard, curling, buz hokeyi ve buz pateni kategorilerinde 39 üniversiteden 483 sporcu mücadele ediyor.

Palandöken Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen alp displini slalom ve büyük slalom yarışlarına, 9 üniversiteden 140 sporcu katıldı.

TUSF Teknik Kurul Başkanı Atakan Alaftargil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünkü yarışların hiçbir problem yaşanmadan tamamlandığını söyledi.

İki gündür çok güzel performansların sergilendiğini ifade eden Alaftargil, "Yarın da snowboard yarışları yapılacak. Pazar günü düzenlenecek törenle oyunlar sona erecek. Bu etkinliklerle büyüyen kayak sporunu yaygınlaştırmak ve geliştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir" dedi.

Dün ve bugün yapılan alp disiplini slalom ve büyük slalom yarışlarında dereceye giren sporcular şöyle:

- Alp disiplini slalom bayanlar

1 Özlem Çakırcıoğlu

2- Rana Uludağ

3- Nurdan İncesu

- Alp disiplini slalom erkekler

1- Levent Taş

2- Ersin Baydüz

3- Muftafa Topaloğlu

- Alp disiplini büyük slalom bayanlar

1- Özlem Çakırcıoğlu

2- Rana Uludağ

3- Helin Gültekin

- Alp disiplini büyük slalom erkekler

1- Ersin Baydüz

2- Cenk Usta

3- Levet Taş

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber