Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ekim 2014 - 14:03 Yorum: 0

Üniversite kulüplerinden Soma'daki ortaokula kütüphane

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) sinerji kulüpleri, Manisa’nın Soma ilçesindeki Cenk Yeri Cumhuriyet Ortaokulu’na kütüphane kurdu.OKÜ...

Üniversite kulüplerinden Soma'daki ortaokula kütüphane

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ile Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) sinerji kulüpleri, Manisa’nın Soma ilçesindeki Cenk Yeri Cumhuriyet Ortaokulu’na kütüphane kurdu.

OKÜ Sinerji Kulübü Başkanı Eren Güllü, yazılı açıklamasında, ÇÜ'nün sinerji kulübü işbirliğinde 15'inci kütüphanelerini, maden faciasının yaşandığı Soma’da kurduklarını belirtti.

Kütüphane kurulması için üniversite öğrencileri ve gönüllülerden bin kitap toplandığını aktaran Güllü, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen '40. Yıla 40 Kütüphane Projesi' kapsamında Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü öğrencileriyle Soma ilçesindeki Cenk Yeri Cumhuriyet Ortaokulu’na kütüphane kurmaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Güllü, öğrencilerle boyama, fidan dikimi ve spor etkinliği yapıldığını, Soma Maden Ocağı Şehitliği’ni ziyaret ettiklerini de belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber