Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Mayıs 2016 - 12:18 Yorum: 0

Üniversite Öğrenci Toplulukları UÜ’de Buluştu

Uludağ Üniversitesi'nin ve ev sahipliği yaptığı ve 47 farklı üniversitenin öğrenci topluluğu başkanlarının katıldığı "Öğrenci Toplulukları Buluşuyor...

Üniversite Öğrenci Toplulukları UÜ’de Buluştu

Uludağ Üniversitesi'nin ve ev sahipliği yaptığı ve 47 farklı üniversitenin öğrenci topluluğu başkanlarının katıldığı "Öğrenci Toplulukları Buluşuyor Zirvesi" sona erdi.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde 17-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen zirvenin kapanış töreninde, öğrenci toplulukları deklarasyonu okundu. Bildiride öğrenci toplulukları ve karar alıcıların çalışma düzeninin iyileştirilmesine dikkat çekildi. Hazırlanacak olan dergide 5 aylık peryotlarla ilgili üniversitelerle paylaşması ve çalışma esaslarının Türkiye'deki öğrenci topluluklarına , yerel yönetimlere ve ilgili STK'lara gönderilmesi kararı alındı.

Proje Koordinatörü Mustafa Aslan, Türkiyenin dört bir yanından üniversite topluluk başkanlarını ağırladığımız PAKA3 projemizin hedefi, üniversitelerimizdeki sosyal problemleri çözmek, öğrencilerin bu konuda kendilerini ve etrafını düzenleyecek kapasitede olabilmesini sağlamaktı. Türkiye'nin 2023, 2050 ve 2071 hedefleri arasında yer alan, çağın gereklerini iyi okuyabilen, hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik hedefimizdir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber