Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:33 Yorum: 0

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Dans, müzik ve birbirinden eğlenceli oyunların ardından gençlerin her şarkısını ezbere bildiği Duman grubunun konseri ile eğlenen İzmir Üniversitesi...

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Dans, müzik ve birbirinden eğlenceli oyunların ardından gençlerin her şarkısını ezbere bildiği Duman grubunun konseri ile eğlenen İzmir Üniversitesi öğrencileri, bahar şenliği ile final sınavları öncesi stres attı.

Her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen İzmir Üniversitesi Bahar Şenliği, final sınavlarına hazırlanan öğrencilere moral oldu. İnciraltı İzmirspor Tesisleri'nde düzenlenen şenlikte, birbirinden eğlenceli oyunlar, müzik ve dans gösterileri ile stres atan gençler, iki gün boyunca eğlencenin tadına vardı.

İzmir Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencilerinin sergiledikleri Latin ve halk dansları gösterileri büyük beğeni toplarken en büyük alkışı ise İzmir Üniversitesi sponsorluğunda sahaya çıkan Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Osman Ertöz ve partneri Zeynep Naz Terzi aldı. Engelliler Haftası nedeni ile gösterileri tüm gösterilerden daha fazla coşkuya neden olan Milli Takım sporcusu Ertöz ve Terzi, 26-31 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek olan Tekerlekli Sandalye Paralimpik Oyunları Uluslararası Dans Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Ana sahneden düzenlenen dans ve müzik gösterilerinin yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından eğitim verilen farklı dillere özel hazırlanan stantlarda ülkelerin geleneksel tatları sunuldu, müzik dinletileri yapıldı. İzmir Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü üyesi öğrencilerin Instagram formatında #picoftheday hashtag'i ile hazırlanan sergisindeki fotoğraflar ise ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.

Turnuvalar, oyunlar ve dans gösterilerinin yanı sıra DJ Ozan Akçiçek'in performansı, İzmir Üniversitesi müzik gruplarının ve Anıl Piyancı'nın rap konseri ile eğlenen gençler, şenliğin son gününde ise Türkiye'nin en çok sevilen rock gruplarından Duman'ın şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Grubun, dillerden düşmeyen eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği konserde İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş, Duman'ın solisti Kaan Tangöze'ye teşekkür plaketi takdim etti.

ORIENTEERING REKOR DENEMESİ

11 Mayıs Dünya Orienteering Günü kapsamında tüm dünyada aynı anda Orienteering etkinlikleri yapıldı. 80 ülkede aynı anda gerçekleşen, Türkiye'de ise Uluslararası Orienteering Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen Orienteering etkinliklerine, rekor denemesi damgasını vurdu. Türkiye'de 50 bin kişiye aynı anda Orienteering yaptırarak dünya rekoru kırılmaya çalışılan etkinliğe, İzmir Üniversitesi öğrencileri de Labirent Orienteering'in organizasyonu ile rekor denemesinin bir parçası oldu.

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Üniversite Öğrencileri Baharı Şenlikle Karşıladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber