Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Kasım 2018 - 17:53 Yorum: 0

Üniversite öğrencileri çikolata fabrikasını gezdi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Lojistik Program Koordinatörü Öğr.

Üniversite öğrencileri çikolata fabrikasını gezdi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Lojistik Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe Akbulut Mete organizasiyle Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencileri, çikolata fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Öğrencilerin teorik olarak almış oldukları "Depolama Yönetimi" dersinin pratikte nasıl uygulandığını yerinde görmeleri amacıyla düzenlenen gezide, öğrencilere çikolata firmasının Lojistik Müdürü Umut Taş tarafından işletmenin üretim bölümü, akıllı depo bölümü, elleçleme alanı, rampalar ve sevkiyat bölümü gezdirildi. Çikolata üretebilmek için ham maddenin hangi işlemlerden geçerek çikolata haline geldiğini, aynı zamanda paketle, depolama ve sevkiyat faaliyetlerinin nasıl gerçekleştirildiği anlatılan öğrenciler, bu işlemlerin yapıldığı alanları yakından gördü.

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Ayşe Akbulut Mete, çikolata fabrikasının yönetimine ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber