Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 12:48 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden anlamlı davranış

Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine satranç...

Üniversite öğrencilerinden anlamlı davranış

Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine satranç takımı hediye edildi.

İlk ve ortaokul öğrencilerini satranç oyununa teşvik etmek ve onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından ilk olarak Zeynep Turgut İlk ve Ortaokulu öğrencilerine satranç takımı dağıtıldı. Dağıttıkları satranç takımlarıyla öğrencilerin mutlu olmasına vesile olan üniversite öğrencileri daha sonra 50.Yıl Ortaokulu, Malazgirt Ortaokuluna giderek burada bulunan öğrencilere de satranç takımı dağıttı.

Her okula 10 adet olmak üzere toplam 40 adet satranç takımı yapan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerine okul idareleri ve okul öğrencileri tarafından teşekkür edildi.

Üniversite öğrencilerinden anlamlı davranış

Üniversite öğrencilerinden anlamlı davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber