Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:24 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden büyük başarı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, üniversiteler arasında düzenlenen aşçılık yarışmasında...

Üniversite öğrencilerinden büyük başarı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, üniversiteler arasında düzenlenen aşçılık yarışmasında aldıkları madalyayı Rektör Prof. Dr. Peyami Battal'a takdim etti.

YYÜ Van Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Nursuna Arvas ve Sipan Öner, Van Turizm ve Seyahat Fuarında düzenlenen "1. Van Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Yarışması"nda "En İyi Üniversite" kategorisinde çok sayıda üniversite arasında ikinci oldular. Aldıkları madalyaları Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Görevlisi Mehmet Kimya ile birlikte YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'a takdim eden öğrenciler, Diyarbakır'da düzenlenecek olan yarışmaya da üniversite adına katılacaklar.

Öğrencileri makamında kabul eden Rektör Battal, alınan dereceden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Van'da yapılan fuarda düzenlenen yarışmada iki öğrencimiz derece aldılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu bize şunu gösterdi; turizm ve otel işletmeciliği bölümümüz ve yüksekokulumuz; Van'ımıza ve bölgemize bu alanda kalifiye eleman yetiştiriyor. Bizim amacımızda bu zaten. Her alanda kalifiye, işin ehli öğrenciler yetiştirmek. Ben başta Mehmet Kimya Hocamız, diğer bölüm hocaları ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Bireysel alanlarda da 2 ve 3. olan Arvas ve Öner'le hatıra fotoğrafı çektiren Rektör Battal, öğrencilerden yapılacak başka yarışmalarda birincilik beklediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber