Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden "Dört Duvar Arası Spor" projesi

BARTIN (AA) - Bartın Üniversitesince, Bartın Cezaevinde "Dört Duvar Arası Spor" projesi kapsamında spor aktiviteleri düzenlendi.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Doç....

Üniversite öğrencilerinden 'Dört Duvar Arası Spor' projesi

BARTIN (AA) - Bartın Üniversitesince, Bartın Cezaevinde "Dört Duvar Arası Spor" projesi kapsamında spor aktiviteleri düzenlendi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Akyüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, BESYO öğrencileri tarafından geliştirilen proje ile suça karışmış kişilerin sportif ve sosyal aktivitelerle bireysel öz güvenlerini kazanmaları, hükümlü ve tutukluların moral seviyelerini yükselterek hem sosyal gelişimlerini tamamlamalarına hem de tahliye sonrası yaşama uyum sağlamalarına yardımcı olunmasının amaçlandığını söyledi.

Toplum Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geliştirilen proje kapsamında cezaevinde çeşitli sportif aktiviteler ve geleneksel yarışmalar düzenlendiğini anlatan Akyüz, etkinliklere katılan 129 hükümlü ve tutukludan dereceye girenlere çeşitli ödüller verildiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber