Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 23 Ocak 2017 - 15:03 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden iyilik hareketi

Niğde'de "Umuda Yolculuk Hareketi" adı altında birleşen üniversite öğrencileri, hastaları, yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, ihtiyacı...

Üniversite öğrencilerinden iyilik hareketi

Niğde'de "Umuda Yolculuk Hareketi" adı altında birleşen üniversite öğrencileri, hastaları, yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, ihtiyacı olanlara maddi ve manevi destek sağlıyor.

Niğde'de Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri kendi aralarında topladıkları malzemelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut oluyor. Gönüllülük ve vicdan esasına dayanarak çalışmalarını yürüten öğrenciler ihtiyaç sahiplerine yardım götürüyor.

19 gönüllü öğrenciden oluşan "Umuda Yolculuk Hareketi" adı altında birleşen öğrenciler, Türkiye Sakatlar Derneğinin desteği ve kendi imkanları ile topladıkları yardım malzemeleri ile maddi manevi her konuda her ihtiyaca yardımcı olmaya çalışıyorlar. Kimi zaman gıda yardımı, kimi zaman giysi yardımı, kimi zaman ise minik öğrencilerin ödevlerine de yardımcı oluyor.Bugüne kadar 12 yardıma muhtaç aileye ulaşan öğrenciler, yardıma ihtiyacı olanlara her konuda destek olarak insanların mutlu olmasına vesile oluyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan, "Gençler beni duymuşlar bana geldiler tanıştık, projelerinden bahsettiler. Çok güzel bir projeye imza attıklarını düşünüyorum. Burada çeşitli illerden Niğde'ye okumaya gelen öğrenciler kafelerde oyun oynayarak vakit geçirebilirlerdi gezerek vakit geçirebilirlerdi ancak iyilik harekatı yapıyorlar. Bu çocuklar yardıma muhtaç ailelere yardım götürmek için çaba sarfediyorlar. Bizde büyük olarak onların elinden tutulması gerektiğini düşündük, Ben onların bir ablası olarak her zaman yanlarındayım, gençlere bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Üniversite öğrencilerinden iyilik hareketi

Üniversite öğrencilerinden iyilik hareketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber