Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ova Erdemir İlkokulu’nda diş...

Üniversite öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ova Erdemir İlkokulu’nda diş taraması yapıldı.

Proje yetkilisi Mukaddes Eröz, öğrencilere diş doktoru Umut Ok tarafından ağız ve diş sağlığı taraması yapıldığını belirtti.

Ağız ve diş sağlığı taramasından geçirilen öğrencilere, diş macunu ve diş fırçası hediye olarak verdiklerini vurgulayan Eröz, "Topluma hizmet dersi kapsamında farklı bir projeye imza atmak istedik ve bu doğrultuda da bir köy okulumuzda ağız ve diş sağlığı ile ilgili hem kontrol hem de bilgilendirme yapılmasını uygun gördük. Amacımıza ulaştık" dedi.

Sağlık taramasının ardından öğrencilere, diş sağlığına ilişkin bilgiler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber