Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden yardımlaşma etkinliği

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler (BİİB) Fakültesi Sosyal Dayanışma ve Ekonomik Araştırmalar Topluluğu öğrencileri Türk Halk...

Üniversite öğrencilerinden yardımlaşma etkinliği

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler (BİİB) Fakültesi Sosyal Dayanışma ve Ekonomik Araştırmalar Topluluğu öğrencileri Türk Halk Müziği eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Belediye Kültür Sarayında düzenlenen yardımlaşma gecesinde öğrenciler Anadolu'nun çeşitli yörelerinden oluşan türküleri seslendirdi.

Etkinliğe katılan fakültenin iktisadi gelişme ve uluslararası iktisat bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Seki, burada yaptığı konuşmada, ilkini düzenledikleri dayanışma gecesinden elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek olunacağını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber