Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerinden yaşılara ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi Eruh Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Kulübü üyesi öğrenciler, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti.Kulüp Başkanı Züleyha Fidan, yaptığı açıklamada,...

Üniversite öğrencilerinden yaşılara ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi Eruh Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Kulübü üyesi öğrenciler, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Züleyha Fidan, yaptığı açıklamada, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında 130 yaşında olduğu belirtilen Mehmet Esen'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiklerini bildirdi.

Mehmet Dede ile keyifli bir sohbet gerçekleştiklerini ifade eden Fidan, "Eruh'ta kurulan ilk ve tek topluluk olarak yaptığımız faaliyetler kapsamında, Eruh Devlet Hastanesi'nde yatan, Hamidiye Alayı'nda görev yaptığı ve 130 yaşında olduğu belirtilen Mehmet dedeyi ziyaret ettik. Kendileriyle tarihi konuştuk ve çok faydalandık. Hastanede yatan diğer yaşlıları da ziyaret ettik. Yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber