Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2018 - 15:53 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerine afet eğitimi

AKUT Bingöl Birimi tarafından Bingöl Üniversitesi Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) üyesi öğrencilere afet eğitimi verildi.

Üniversite öğrencilerine afet eğitimi

Bingöl'de üniversite öğrencilerine afet eğitimi verildi.

AKUT Bingöl Birimi tarafından Bingöl Üniversitesi Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) üyesi öğrencilere afet eğitimi verildi. AKUT gönüllüleri Ömer Faruk Gürsaçtı ve Murat Çetkin tarafından verilen eğitimde, afet öncesi ve olası bir afet sırasında yapılması gerekenler anlatıldı. "Gelecek Nesil AKUT'la Afetlere Hazırlanıyor" projesi kapsamında verilen eğitim de, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalar da gerçekleştirildi.

Eğitmenler, afet olgusu karşısında afet olmadan önce gerçekleştirilecek risk azaltma faaliyetlerinin arttırılması, önleme, zarar azaltma, hazırlık, acil müdahale ve iyileştirme problemlerine çözüm arayan bütüncül çalışmalar yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Üniversite öğrencilerine afet eğitimi

Üniversite öğrencilerine afet eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber