Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerine "Çanakkale Menüsü"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN)  İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle öğrenci yemekhanesinde buğday çorbası...

Üniversite öğrencilerine 'Çanakkale Menüsü'

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN)  İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle öğrenci yemekhanesinde buğday çorbası ve şekersiz üzüm hoşafı dağıtıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olması nedeniyle GAÜN İslahiye İİBF yemekhanesinde öğrencilere buğday çorbası ve şekersiz üzüm hoşafı ücretsiz dağıtıldı.

Günün önemini vurgulamak için dağıtılan yemekleri yiyen öğrenciler, "Askerlerimizin ne halde olduğunu anlamak için arkadaşlarımızla buraya geldik. Çok zor şartlar altında savaşmışlar. Çanakkale Savaşı zamanında bu kadar az yemeğe insanın dayanması mucize" diyerek duygularını anlattılar.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber