Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2014 - 15:38 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerine, çift diploma imkanı

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Almanya'da bir üniversiteyle program düzenleyerek, öğrencilere çift diploma vereceklerini söyledi.Koçak, AA muhabirine yaptığı...

Üniversite öğrencilerine, çift diploma imkanı

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Almanya'da bir üniversiteyle program düzenleyerek, öğrencilere çift diploma vereceklerini söyledi.

Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Berlin kentinde yükseköğretim kurumlarıyla anlaşmalı olarak bir kampüs açacaklarını belirterek, çalışmalarda belli bir aşamaya geldiklerini ifade etti.

Bu yıl, 2014-2015 akademik dönemde öğrenci almaya başlayacaklarını vurgulayan Koçak, "Bir, iki eksik kısımları var. Bunların YÖK'ten geçmesi gerekiyor. Şu anda YÖK'ün de gündeminde. Onların tavsiyeleri ve tasdikleri doğrultusunda hareket edilecek" dedi.

İlk etapta çift diploma programı olacağını vurgulayan Koçak, öğrencilerin hem Atatürk Üniversitesi'nden hem de Avrupa'daki üniversiteden diploma alacağını bildirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber