Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Üniversite öğrencilerine Ilgaz Dağı'nda kayak eğitimi

Afyon Kocatepe ve Gazi Üniversitesi öğrencileri, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde akademisyenler eşliğinde kayak eğitimi alıyor

Üniversite öğrencilerine Ilgaz Dağı'nda kayak eğitimi

ÇANKIRI (AA) - Ilgaz Dağı'nda bulunan kayak merkezinde üniversite öğrencilerine uygulamalı kayak eğitimi veriliyor.

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin kayak eğitimi açısından çok uygun olduğunu belirtti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan 25, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan 20 olmak üzere, toplam 45 öğrencinin burada kayak eğitimi aldığını aktaran Yarım, eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

İki üniversitenin kayak eğitimlerini yıllardır burada yaptığını dile getiren Yarım, "Öğrenciler, uygulamalı kayak eğitimi dersini burada görüyor. Ortam güzel. Her şey eğitim için uygun" dedi. 

Eğitimler sayesinde öğrencilerin, bu sporu yapabilecek hale geleceğini kaydeden Yarım, "Öğrencilerimiz okulları bittikten sora kayak eğitimini almış, bu konuda beceri kazanmış olacaklar. Bu onlar açısından oldukça güzel bir durum. İleride bu sporla uğraşıp, hayatlarını kazanabilirler çünkü" ifadesini kullandı.

İmdat Yarım, öğrencilerin Ilgaz'ı çok sevdiğini, eğitimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber