Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:03 Yorum: 0

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine Gaziantep...

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine Gaziantep Grand Hotel'e teknik gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilerimize bölüm öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu, Öğretim Görevlisi Melih Aydın ve Öğretim Görevlisi. Gamze Özel eşlik etti. Gaziantep Grand Hotel'e düzenlenen gezide bölüm öğrencilerimize teknik sunumlar yapılarak işletmenin tüm iş akış süreçleri tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Çınar, öğrencilerin meslekleri ile ilgili teknik konuları yerinde görmeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür teknik gezilerin çok faydalı olduğunu belirtti.

Çınar, Ayrıca katkılarından dolayı Gaziantep Grand Hotel yönetimine ve teknik gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkürlerini sundu.

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber