Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 09:18 Yorum: 0

Üniversite Öğrencisi Annesinin Gözleri Önünde Öldürüldü

Adana'da üniversite öğrencisi bir genç, annesi ile birlikte evlerinin bulunduğu apartmana girmek üzereyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını...

Üniversite Öğrencisi Annesinin Gözleri Önünde Öldürüldü

Adana'da üniversite öğrencisi bir genç, annesi ile birlikte evlerinin bulunduğu apartmana girmek üzereyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 01.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi 79083 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencisi Kandemir Y. (23), annesi A.Y ile evlerinin bulunduğu apartmanın bahçesine girdiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda mermi isabet eden Kandemir Y, ambulans ile kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybetti. Saldırıdan yara almadan kurtulan anne A.Y ise "Yalan, vallahi yalan. O ölemez" diye feryat etti.

Polis, saldırının ardından siyah bir otomobil ile kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber