Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Şubat 2015 - 16:48 Yorum: 0

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi

Bartın'da bir grup, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüyüş yaptı

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi

BARTIN (AA) - Bartın’da bir grup, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüyüş düzenledi.

Kemer Meydan'ında bir araya gelen gençlerden oluşan grup, dev Türk bayrakları, Özgecan ve Fırat’ın fotoğraflarının yer aldığı pankartlarla Cumhuriyet Meydanı'na kadar slogan atarak yürüdü.

Grup adına açıklama yapan Murat Güneş, yürüyüşlerinin hiçbir siyasi partinin gölgesi altında kalmadan, "halk etkinliği" olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Özgecan ve Fırat’ın yanı sıra tüm şehitler için yürüdüklerini kaydeden Güneş, “Çok geniş kitlelere duyurmamıza rağmen katılımın az olması nedeniyle üzgün ve kırgınız ama elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

Grup, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün ardından dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber