Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adı, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir parka verilecek

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi

KARABÜK (AA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ismi, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir parka verilecek.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özgecan'ın manevi şahsında, şiddet mağduru olan bütün kadınların yanında olduklarını söyledi.

Özgecan Aslan’ın isminin bir parka verilmesi konusunu, belediye meclisine sunacaklarını ifade eden Aksoy, "Bizler Safranbolu olarak kadına şiddete karşı durmayı kendimize şiar edinmiş bir kentiz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyor, Cenabı Hak'tan bir daha böylesi vahim olayların tekrar etmemesini niyaz ediyorum" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber