Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Mart 2020 - 11:28 Yorum: 0

Üniversite Senatosu’ndan online toplantı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Senatosu Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un başkanlığındaki senato toplantısı korona virüs salgını nedeniyle...

Üniversite  Senatosu’ndan online toplantı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Senatosu Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un başkanlığındaki senato toplantısı korona virüs salgını nedeniyle internet üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

Korana virüs tehdidi nedeniyle her senato üyesinin ayrı ayrı kendi odasından kamerayla canlı olarak uygulamaya bağlanarak katıldığı toplantıda, Üniversitede eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili konular ele alındı.

Senato toplantısı sonunda yeni korona virüs salgınında eğitim-öğretim süreçlerinin mümkün olduğu kadar kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin uygulanacak esaslar ile COVID-19 pandemisi sürecine ilişkin Üniversite de yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılabilecek çalışmalar gözden geçirilerek korona virüsle ilgili alınabilecek ek tedbirler görüşüldü.

Üniversite Senatosu’ndan online toplantı

Üniversite Senatosu’ndan online toplantı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber