Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Temmuz 2019 - 16:13 Yorum: 0

Üniversite tercih danışmanlık hizmeti başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl verilen "Üniversite Tercih Danışmanlık" hizmeti bu yılda verilecek.

Üniversite tercih danışmanlık hizmeti başladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl verilen "Üniversite Tercih Danışmanlık" hizmeti bu yılda verilecek. Hizmet kapsamında 19 ilçede 68 ayrı okul ve kurumda tercik masası kurulacağı belirtildi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerinin yükseköğretim kurumlarına yerleştirilmesine yönelik yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak öğrencilere "Tercih Danışmanlık Masaları'nda ücretsiz rehberlik hizmeti verilmeye başlandı.

Alanında uzman rehber öğretmenler sınavlara giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek.

Yükseköğretime geçiş yapacak öğrenciler için 19 ilçemizde 68 ayrı okul ve kurumda kurulacak tercih bürolarında, rehber öğretmenler 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında öğrencilerimize tercih danışmanlığı konusunda yardımcı olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber