Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2019 - 13:33 Yorum: 0

Üniversitede siyah kuşak eğitimleri başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının iş birliğiyle organize edilen 1. ve 2. Dan Siyah Kuşak Judo Kursu Beden Eğitimi...

Üniversitede siyah kuşak eğitimleri başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının iş birliğiyle organize edilen 1. ve 2. Dan Siyah Kuşak Judo Kursu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu'nda Türkiye'nin dört bir yanından gelen 3 eğitmen ve 26 kursiyerin katılımıyla başladı.

Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler, 28 Ekim-7 Kasım 2019 tarihleri arasında 7 Aralık Üniversitesinin ev sahipliğinde açılması planlanan 1. kademe yardımcı antrenörlük judo kursuna katılacak. Siyah kuşak judo ve antrenörlük kurslarının, Üniversitenin ev sahipliğinde açılmasını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı tarafınca teşekkür edildi.

Üniversitede siyah kuşak eğitimleri başladı

Üniversitede siyah kuşak eğitimleri başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber