Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 18:38 Yorum: 0

Üniversitedeki Profesörlerden Ortak Deklarasyon

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde görev yapan profesörler, Rektör Prof.

Üniversitedeki Profesörlerden Ortak Deklarasyon

Kilis 7 Aralık Üniversitesinde görev yapan profesörler, Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in başkanlığında bir araya gelerek, meydana gelen darbe girişimini kınadı.

Yarın gerçekleştirilecek olan rektörlük seçimleri öncesi Rektörlükte bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bektaş Tepe, Prof. Dr. İsmail Gül, Prof. Dr. Bilal Acemioğlu, Prof. Dr. H. Mustafa Paksoy, Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, Prof. Dr. Ahmet Çakır ortak bir deklarasyonla geçen hafta halk iradesine karşı yapılan hain darbe girişimini kınayarak, her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını ifade etti.

Profesörler ayrıca, yapılacak olan rektör adayı belirleme seçiminde birbirlerine başarı dileyerek, seçimin karşılıklı saygı çerçevesinde geçeceğinden kuşkuları olmadığını belirterek, seçim sonucunun 7 Aralık Üniversitesi için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber