Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi dünya şampiyonu Ecem Cansu Coşkun, Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda da birincilik...

Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi dünya şampiyonu Ecem Cansu Coşkun, Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda da birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 5-7 Mart tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Üniversiteler Okçuluk Türkiye Şampiyonası sona erdi.

 35 üniversiteden yaklaşık 350 sporcunun katıldığı “Üniversiteler Okçuluk Türkiye Şampiyonası”, Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

 Klasik Yay Bayanlar, Klasik Yay Erkekler, Makaralı Yay Bayanlar, Makaralı Yay Erkekler, Klasik Yay Bayan ve Erkek Takım, Makaralı Yay Bayan ve Erkek Takım, Klasik Yay Karışık ve Makaralı Yay Karışık Takım kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar sonunda,  Erciyes Üniversitesi, şampiyonada en fazla kupa ve madalya alan takım oldu.

Şampiyonada ERÜ'den Makaralı Klasik Yay Bayanlar Kategorisi’nde Ecem Cansu Coşkun, Makaralı Yay Karışık Takım Kategorisi’nde Ecem Cansu Coşkun ve Ali Davarcı ile birincilik kürsüsüne çıktı. Klasik Yay Bayanlar Kategorisi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Şeyda Erçalık üçüncü olurken, Klasik Yay Bayan Takım Kategorisi’nde Erciyes Üniversitesi ikinci oldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber