Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 17:23 Yorum: 0

Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası

Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Dicle Üniversitesi adına yarışan Abdulkerim Gündüz, Türkiye birincisi oldu

Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası

DİYARBAKIR (AA) - Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Dicle Üniversitesi adına yarışan Abdulkerim Gündüz, Türkiye birincisi oldu.

Dicle Üniversitesi Bilek Güreşi Koordinatörü Nihat Mızrak, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya’da yapılan müsabakalarda ferdi dalda önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Mızrak, ferdi olarak genç erkekler kategorisinde 70 kiloda yarışan Abdülkerim Gündüz’ün Türkiye birincisi, genç bayanlar kategorisinde 55 kiloda Leyla Yalınkılıç dördüncü, 50 kiloda Emine Tunca altıncı ve 70 kiloda Hilal İloğlu’nun da Türkiye beşincisi olduğunu kaydetti.

Mızrak, açıklamasını şöyle sürdürdü sürdürdü:

"Bilek güreşi takımımız elde edilen derecelerden dolayı kutluyor ve sporcularımızı verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyorum. Dicle Üniversitesi’ne desteklerini esirgemeyen ve sporcuların her zaman yanında olan Dicle Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve Spor Birliği Başkanı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabri Eyigün’e teşekkür ediyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber