Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mart 2015 - 09:53 Yorum: 0

Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

79 üniversitenin katıldığı şampiyonada erkeklerde Marmara Üniversitesi, kızlarda Çukurova Üniversitesi birinci oldu

Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası

ANTALYA (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, sona erdi.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde 19 Mart'ta başlayan ve 79 üniversite takımından 400 sporcunun katıldığı şampiyona, tamamlandı.

Şampiyonada kızlar takım kategorisinde Çukurova Üniversitesi birinci, İstanbul Üniversitesi ikinci, Akdeniz Üniversitesi üçüncü oldu. Erkekler takım kategorisinde ise Marmara Üniversitesi birinci, Girne Amerikan Üniversitesi ikinci, İnönü Üniversitesi üçüncülüğü kazandı.

Ferdi kategori kızlarda Çukurova Üniversitesinden İpek Karahan birinci, İstanbul Üniversitesinden Gökçenur Güngör ikinciliği elde etti. Marmara Üniversitesinden Sanem Ezgi Şahin ile Kocaeli Üniversitesinden Esme Pınar Ergül üçüncülüğü paylaştı.

Ferdi kategori erkeklerde ise Marmara Üniversitesinden Gencay Menge birinci, Girne Amerikan Üniversitesinden Özgün Öztürk ikinci oldu. Girne Amerikan Üniversitesinden Hüseyin Durmaz ile İstanbul Aydın Üniversitesinden Mehmet Deniz de üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takım ve sporculara ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber