Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Asayiş 19 Kasım 2019 - 16:08 Yorum: 0

Üniversiteli genç kızı katleden zanlı tutuklandı

Isparta'da okuyan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel'i, önce boğarak, ardından da kalbine sapladığı bıçakla katleden zanlı, Isparta'da...

Üniversiteli genç kızı katleden zanlı tutuklandı

Isparta'da okuyan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel'i, önce boğarak, ardından da kalbine sapladığı bıçakla katleden zanlı, Isparta'da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlının adliyeden çıkarıldığı sırada ekip aracını neredeyse binanın içine kadar sokan polis ekipleri, gazetecilerin görüntü almaması için adeta seferber oldu.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Isparta Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 gün önce Muğla'dan Isparta'ya gelen Zafer P., kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen kız arkadaşı ile konuşmak bahanesiyle kaldığı aparta geldi. Burada yaşananlar sonrasında darp edildiği belirtilen talihsiz genç kız, ertesi günü kaldığı apartta Zafer P. tarafından önce boğularak, ardından da kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Katil zanlısı olaydan bir süre sonra emniyete giderek teslim oldu. Emniyette gerekli işlemleri tamamlanan zanlı, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıkta gerekli ifadeleri alındıktan sonra hakim karşısına çıkarılan zanlı, tutuklandı. Polis, görüntü alınmaması için ekip aracını adliye binasına soktu. Tutuklandıktan sonra polis ekiplerince cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılan zanlı için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Polis ekipleri, Zafer P.'nin çıkışı sırasında, gazetecilerin görüntü almaması için ekip aracını adeta adliye binasının içine kadar soktu. Zanlı üst kattaki merdivenler inişinde kısa süre görüntülenirken, ekip aracına bindirildikten sonra adliyeden götürüldü.

Üniversiteli genç kızı katleden zanlı tutuklandı

Üniversiteli genç kızı katleden zanlı tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber