Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 14 Aralık 2019 - 15:13 Yorum: 0

Üniversiteli gençler ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

Balıkesir Üniversitesine bağlı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Prof.

Üniversiteli gençler ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

Balıkesir Üniversitesine bağlı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban'ın öncülüğündeki Takım Çalışması dersinde bir araya gelen öğrenciler, yöredeki ihtiyaç sahibi ailelerin umudu oldu. Okulun Bankacılık ve Finans Bölümünde okuyan 7 öğrenci, yöredeki esnaflardan temin ettikleri erzak kolilerini 100 aileye ulaştırdı.

Burhaniye'deki Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 5 yıl önce başlatılan Takım Çalışması dersine katılan öğrenciler, önemli çalışmalara imza attı. Bu yıl da gene Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban'ın öncülüğünde bir araya gelen 7 öğrenci, yöredeki esnaflardan sağladıkları erzak kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Topladıkları erzakları kolilere dolduran öğrenciler kapı kapı dağıttı. Projede görev almaktan mutlu olduklarını anlatan Ece Nur Sarıoğlu, "Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban hocamızın Takım Çalışması dersinde "Bu Kolide Umut Var adlı" projeyi yürütüyoruz. 7 kişiyiz ve bu görevi yapmaktan gurur duyuyoruz. Esnaflar bize yardımcı oluyorlar. Destekleri için teşekkür ediyoruz. İnsanlara erzak kolileri hazırlıyoruz. Şu ana kadar 100 koli hazırladık. Her birini köylere dağıttık. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Hande Nur Kırantı da, "Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileriyiz. Prof. İlban'ın öğrencileri olarak geleceğe iz bırakıyoruz. 100 tane koli hazırladık. Gencinden yaşlısına birçok ihtiyaçlıya ulaştırdık. İnşallah, bu projeyi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Prof. Mehmet Oğuzhan İlban da, "Takım Çalışması dersinde "Bubyo Ruhunu Yaşat" sloganı ile 5 yıl önce başlattığımız projemiz devam ediyor. Bu projeyle, öğrencilerimizde aidiyet duygusu ve okullarına bağlılığını artırdığımızı düşünüyoruz. Bu derste bu yıl da öğrencilerimizin projeleri devam ediyor. 37 tane grubumuz var. Bu yıl farklı meselelere dokunuyoruz. Bölgede yardıma muhtaç olan insanlardan tutun da çevreyle ilgili birçok çalışmamız var. Öğrencilere önemli katkılar sağlayan iş adamlarımız, kamu ve özel sektör kuruluşları var" dedi.

Üniversiteli gençler ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

Üniversiteli gençler ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber