Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Üniversiteli Gençlerden Osmanlı Şerbeti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, 2.Et ve Süt Festivali kapsamında düzenlen etkinliklerde büyük coşku yaşanırken, konuklara kavurma, bulgur pilavı, yumurta...

Üniversiteli Gençlerden Osmanlı Şerbeti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, 2.Et ve Süt Festivali kapsamında düzenlen etkinliklerde büyük coşku yaşanırken, konuklara kavurma, bulgur pilavı, yumurta ve sütlaç ikramı yapıldı. Konuklara, Osmanlı Şerbeti ikram eden üniversite öğrencisi Ahmet Dursun ve Fatma Filiz'de ilgi odağı oldu.

Balıkesir Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğrencisi Ahmet Dursun ile İşletme Fakültesi öğrencisi Fatma Filiz, güğümlerle ücretsiz Osmanlı Şerbeti ikramı yaptı. Çok sayıdaki vatandaş Osmanlı Şerbeti tatmanın mutluluğunu yaşarken, bazı vatandaşlar da şerbetçi gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çeşitli organizasyonlarda görev aldıklarını anlatan 23 yaşındaki Ahmet Dursun," Biz arkadaşım Fatma Filiz ile değişik etkinliklere gidiyoruz. Bazı yerde palyaço olarak görev yaparken, bazı yerde de balon süsleme yapıyoruz. Bu gün de burada Osmanlı Şerbeti dağıtımı işini üstlendik. Tamamen doğal baharatlarla hazırlınmış olan bu şerbetin dağıtımını yapıyoruz. Herkes severek içiyor. Biz de işimizi severek yapıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber