Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Kasım 2019 - 15:28 Yorum: 0

Üniversitenin dibinde ot yaktılar

Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin kapısının dibi denilebilecek kadar yakınında bir vatandaşın yaktığı kuru otlar, hem çevre kirliliği oluşturdu...

Üniversitenin dibinde ot yaktılar

Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin kapısının dibi denilebilecek kadar yakınında bir vatandaşın yaktığı kuru otlar, hem çevre kirliliği oluşturdu hem de öğrencilerin tepkisine yol açtı.

Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ve Sinop Cezaevi arasındaki neredeyse kapısının dibinde bir vatandaş tarafından yakılan kurumuş otların dumanı, okul çevresini saracak şekilde yayıldı. Yoldan geçen öğrenciler dumandan etkilendiğini belirterek, "Bu kadar aktif kullanılan bir bölgede böyle bir şey yapılmaması gerek. Bir sürü öğrenci var, insanlar geçiyor buradan. Görevliler bu durumu görmedi, hiç kimse olaya karışmadı, saatlerce bu otlar burada yandı ve biz de bu dumanı çekmek zorunda kaldık. Sınıfta pencere açamadık dumandan. Yoldan geçerken nefes alamadık. Yapılan doğru değil" dediler.

Üniversitenin dibinde ot yaktılar

Üniversitenin dibinde ot yaktılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber