Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ağustos 2016 - 14:58 Yorum: 0

Üniversiteye ilk kayıt yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ilk kayıt BİİBF Dekan Yardımcısı Yard.

Üniversiteye ilk kayıt yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ilk kayıt BİİBF Dekan Yardımcısı Yard. Dr. Cüneyt Kılıç tarafından yapıldı. Kayıt işlemleri sırasında Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Emre Mengi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan'da hazır bulundu.

ÖSYM tarafından yapılan yerleştirmeler sonucu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine kayıtlar başladı. Uluslar arası İlişkiler öğrencisi Alihan Altıntaş'ın kaydını yapan Kılıç, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin yedi bölüm ve 15 programda kayıt yaptığını açıklayarak, "Bu sene bin 311 öğrencimizin kaydını yapacağız. Yeni kaydolan bin 311 öğrencimiz, geçen yıl 4 bin 600 öğrencimiz ile birlikte Biga'da 5 bin 922 öğrencimiz oluyor. Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin anne ve babalarını onları yetiştirler öğretmenlerini kutluyor bu yıl kaydolan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan da, "Üniversitemiz sürekli kendini geliştiriyor ve iyi eğitim veren akademik kadrolara sahip. Biraz öğrencilerimiz de gayret gösterirse çok iyi yerlerde olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber